Select Page

Les nits del 6, 7, 8 i 9 de setembre, en motiu de les Festes del Tura (la festa major d’Olot) l’Ajuntament de Riudaura amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Garrotxa, posen a disposició dels ciutadans un servei de Bus Nit gratuït que unirà Riudaura amb la capital de la comarca durant les nits de festa major. Aquest servei de transport públic és gratuït i disposa de personal de seguretat a bord. Els horaris del Bus Nit Riudaura – Olot – Riudaura són:

Riudaura – Estació d’Autobusos d’Olot: sortida a les 22.30h i 23.30h.

Estació d’Autobusos d’Olot – Riudaura: sortida a les 4h i a les 5h.

Durant aquest estiu, són moltes les festes majors que han disposat d’aquest servei que millora la mobilitat i la seguretat en carretera. Aquest servei públic de transport és possible gràcies als acords que el Consell Comarcal de la Garrotxa va assolir, l’any 2016, amb la Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya per a l’entrada en funcionament a la comarca d’una sèrie de nous serveis de transport per carretera per cobrir, principalment, dos tipus de necessitats del territori: els desplaçaments a mercats setmanals i els serveis de bus nit els dies de les festes locals o altres esdeveniments lúdics dels pobles de la comarca.