Select Page

El passat dissabte 1 de juliol, una trentena de joves de la comarca van participar a la tercera sortida de l’Estaciona’t 2017, al parc aquàtic Illa Fantasia, situat a Vilassar de Dalt (Barcelona).

Aquesta ha estat l’última de les tres sortides del projecte Estaciona’t 2017 del Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa que, durant l’any, organitza de forma conjunta amb les àrees de joventut dels ajuntaments de Castellfollit de la Roca, la Vall de Bianya, Sant Jaume de Llierca, la Vall d’en Bas, Riudaura, les Preses, Santa Pau, Olot, Sant Feliu de Pallerols, Tortellà, Les Planes d’Hostoles, Maià de Montcal i Sant Joan les Fonts, per tal que els joves participin en activitats de lleure conjuntes i es relacionin amb joves de diferents municipis de la comarca.

En breu, es farà arribar als joves dels pobles participants una enquesta per tal que puguin donar la seva opinió sobre quin tipus d’activitats voldrien fer i així començar a preparar la propera edició de l’Estaciona’t.