Select Page

Amb motiu de la passada commemoració del Dia de l’Aigua, l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa presenta una vitrina temàtica centrada en el proveïment d’aigua potable a la ciutat d’Olot al llarg del temps. La vitrina recull documents textuals i gràfics que permeten conèixer la xarxa urbana d’abastiment d’aigua que es va bastir per cobrir les necessitats de la població i com s’ha gestionat i ampliat en diverses etapes. Les peces que s’hi poden veure ens apropen a la captació dels aqüífers i als sistemes emprats en la conducció i la distribució del líquid per places, carrers i cases de la ciutat. La mostra es pot visitar fins al 22 d’abril i s’emmarca en el conjunt d’actes de celebració d’efemèrides ambientals de les biblioteques de la Garrotxa, organitzats per transmetre i millorar la consciència ambiental dels habitants de la comarca.