Select Page

El proper dia 22 de març, una delegació del Cos Nacional de Policia es desplaçarà al Consell Comarcal de la Garrotxa a realitzar renovacions i expedicions de DNI. Si esteu interessats en realitzar algun d’aquests tràmits, tingueu en compte les condicions següents:

– NOMÉS ES DONARÀ CITA PRÈVIA A AQUELLS CIUTADANS EMPADRONATS A QUALSEVOL MUNICIPI DE LA GARROTXA, EXCEPTE OLOT. Aquest requisit es comprovarà a través del DNI o full d’empadronament

MOLT IMPORTANT

Es tindrà en compte l’ordre d’inscripció. No obstant, tenint en compte les limitacions de places d’aquest servei, es prioritzarà a les persones majors de 65 anys i/o amb dificultats de desplaçament a causa de limitacions físiques.

Aquells que puguin desplaçar-se sense problemes a les oficines d’expedició de Figueres, Girona, Camprodon o qualsevol altra, us recordem que amb el servei de cita prèvia es pot triar el dia, hora i lloc que s’adeqüi més a la disponibilitat de cadascú. Consulteu el web: www.citapreviadnie.es

Us agraïm la vostra col·laboració.

 

NOMÉS es faran renovacions del DNI. NO es faran duplicats de DNI per pèrdua, robatori o deteriorament.

– El número de persones màxim que podran fer el tràmit al llarg d’aquesta jornada serà de 40, per tant, un cop s’arribi a aquesta xifra, es tancarà la llista d’admesos.

– La recollida de DNI renovats es realitzarà el dia 24 de març, al Consell Comarcal de la Garrotxa.

Si esteu interessats en fer la renovació o expedició del vostre DNI segons les condicions exposades, podeu demanar cita prèvia al Consell Comarcal de la Garrotxa trucant al telèfon 972 27 49 00 (de dilluns a divendres, de 9h a 14h) o fer-ho presencialment, a la seu del Consell Comarcal de la Garrotxa: Av. Onze de setembre, 22 d’Olot (de dilluns a divendres, de 9h a 14h).

La data límit per sol·licitar la cita prèvia és el dilluns, 20 de març.

NO ES FARÀ CAP RENOVACIÓ DE DNI SENSE CITA PRÈVIAMENT CONFIRMADA VIA TELEFÒNICA PER PART DEL CONSELL COMARCAL