Select Page

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona ha estat l’espai escollit pel Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) per a fer entrega dels guardons que valoren el grau de digitalització de les administracions. El Consell Comarcal de la Garrotxa ha estat un dels ens mereixedors (dins de la categoria Consells Comarcals) dels Reconeixements d’Administració Oberta d’enguany. El president del Consell, Joan Espona, ha rebut el reconeixement de mans de Manel Santromà, director de l’AOC. Aquests reconeixements s’atorguen en base als indicadors objectius que recull el Consorci AOC analitzant les webs dels ens locals i l’ús dels serveis del Consorci AOC i que es publiquen en l’Informe d’e-Administració a Catalunya.

Els Reconeixements d’Administració Oberta tenen les següents categories:

 • Ajuntaments:
  • menys de 1.000 habitants
  • de 1.001 a 5.000 habitants
  • de 5.001 a 20.000 habitants
  • de 20.001 a 50.000 habitants
  • més de 50.000 habitants
 • Consells Comarcals

A més del Consell Comarcal de la Garrotxa, l’Ajuntament de la Vall de Bianya i l’Ajuntament de Santa Pau també han estat guardonats en la seva categoria.

L’acte d’entrega s’ha emmarcat dins la cloenda del II Congrés de Govern Digital, i ha comptat amb la participació de la presidenta del Consorci AOC i consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs.

L’aposta del Consell Comarcal de la Garrotxa per l’administració electrònica és constant, i aquest premi reconeix la intensa tasca que el Consell Comarcal està realitzant en aquest àmbit, que permet una major agilitat en la gestió administrativa i un accés més fàcil dels ciutadans a l’administració.