Select Page

Ahir dilluns 27 de juny al Casal Marià d’Olot, i en el marc del Fòrum Educa’t 2016. Transformem l’Educació, s’ha presentat la Taula per a l’Educació a la Garrotxa, una plataforma virtual, la Secretaria tècnica de la qual l’exerceix el Consell Comarcal de la Garrotxa i que sorgeix amb l’objectiu d’unir agents públics i privats per millorar l’educació a la comarca

Fa dos anys, professionals de diversos àmbits van reunir-se moguts per l’interès en aportar a la Formació Professional totes aquelles necessitats que les empreses de la comarca demandaven. Amb el temps, aquest primer espai de treball es va transformar en un interès més ampli per millorar l’educació i la formació al llarg de la vida.

La Taula per a l’Educació a la Garrotxa neix com una plataforma virtual (http://taulaeducacio.garrotxa.cat), però el seu objectiu és que aquest espai serveixi per posar en contacte persones de diferents àmbits per treballar de forma conjunta a favor d’una educació que doni resposta a les necessitats reals de les persones individuals i de la societat en conjunt.

Els professionals interessats en participar en aquest projecte col·laboratiu poden posar-se en contacte amb la Secretaria tècnica, enviant un correu electrònic a taulaeducacio@garrotxa.cat. Els sol·licitants seran donats d’alta a la plataforma virtual i des d’aquest moment podran aportar idees, propostes, comentaris, iniciatives, etc. algunes de les quals, pel seu interès o funcionalitat, es transformaran en grups de treball presencial per obtenir resultats concrets i millorar, així, l’educació al llarg de la vida de les persones a la Garrotxa.

[youtube]https://youtu.be/1XOv6A57EWo[/youtube]