Select Page

Del 6 al 8 de maig, la Garrotxa ha estat present al Mercat d’Escapades organitzat per l’Agència Catalana de Turisme al Passeig Lluís Companys de Barcelona (Arc de Triomf), repetint l’experiència iniciada l’any passat però en un nou espai al centre de la ciutat.

Aquesta fira a l’aire lliure, centrada en la comercialització de productes i experiències turístiques, ha estat aprofitada per Turisme Garrotxa per donar a conèixer les Experiències Garrotxa, els paquets turístics creats amb les agències de viatge que té associades.

També s’ha informat de l’oferta turística de la comarca a través de la guia Tot Garrotxa, el mapa turístic de la comarca o –com a novetat principal- el fulletó de Garrotxa Cultour, presentat fa pocs dies, i que permet descobrir la comarca a través de 15 propostes temàtiques.

La fira ha estat amenitzada per tallers i activitats, un dels quals ha anar a càrrec de l’empresa olotina de guiatges educArt.

Enfocat a un públic familiar, de proximitat, i interessat en les activitats a la natura, el mercat ha comptat amb la participació de més de 140 empreses i entitats del sector turístic català.

MercatEscapades2016_2