Select Page

Entre el 29 d’abril i el 2 de maig, el municipi de Montagut celebra la seva festa major. La jornada central de les celebracions tindrà lloc dissabte 30 d’abril, amb una programació que arribarà fins a la matinada de diumenge i on es preveu una gran afluència de públic jove de tota la Garrotxa.

Per facilitar la mobilitat dels assistents i reduir els desplaçaments en transport privat, especialment a la nit i matinada, l’Ajuntament de Montagut i Oix i el Consell Comarcal de la Garrotxa han acordat la posada en funcionament, la nit de dissabte 30 d’abril a diumenge 1 de maig, d’un servei de Bus-Nit gratuït que farà el recorregut Olot – Sant Joan les Fonts – Castellfollit de la Roca – Montagut – Tortellà – Argelaguer – Sant Jaume de Llierca – Montagut. Els horaris dels dos serveis previstos per realitzar el trajecte Olot – Montagut s’iniciaran, el primer a les 22.55h i el segon a les 00:40h. Els dos serveis de tornada Montagut – Olot estan programats a les 4:30h i l’últim a les 06:00h, amb arribada a Olot a les 07:00h.

Els punts de recollida de viatgers d’aquest Bus-Nit especial seran les parades de Transport Públic del Bus Transversal de la Garrotxa que es trobin al llarg del recorregut establert per a aquest servei especial. Així mateix, els vehicles disposaran de personal de seguretat a l’interior, que acompanyaran als usuaris durant tot el trajecte. Els horaris i les parades que s’establiran per aquest servei els trobareu a la web de l’Ajuntament de Montagut, http://www.montagut-oix.cat i a la web del Consell Comarcal de la Garrotxa, www.garrotxa.cat.

Aquest servei puntual de Bus-Nit és una realitat gràcies a la coordinació entre l’Ajuntament de Montagut i Oix, el Consell Comarcal de la Garrotxa i l’empresa de transports TEISA, i s’emmarca dins del Pla de Viatgers de la Garrotxa, impulsat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’una prova pilot que, en funció dels usuaris i el funcionament del servei, es repetirà en diverses poblacions de la comarca, mantenint un format similar.

Va ser en el Consell d’Alcaldes celebrat el passat mes de febrer on tots els batlles van acordar posar a prova aquest sistema i col·laborar en el seu establiment, a l’espera de valorar els resultats. A partir del mes de juliol es donaran a conèixer la resta de serveis de transport extraordinaris acordats amb els municipis, que donaran cobertura a necessitats puntuals dels ciutadans.

HorarisNitBus_Montagut_30042016