Select Page

La Volta Ciclista a Catalunya, per vuitena ocasió, arriba a Olot i la Garrotxa. Concretament, finalitzarà aquest dimarts 22 de març a Olot. Serà la segona etapa de “La Volta” que sortirà de Mataró i arribarà a Olot a 3/4 de 5h de la tarda aproximadament a l’avinguda Reis Catòlics cruïlla amb el carrer Eiximenis
Els corredors arribaran a Olot procedents de l’autovia A-26 i entraran a la ciutat pel Vial Nord de la N-260 fins el barri de l’Hostal del Sol. Continuaran per la carretera Sant Joan de les Abadesses fins a la meta, situada a l’avinguda Reis Catòlics a l’alçada del carrer Eiximenis. Per motius de seguretat, es tallarà el trànsit en tot el recorregut mitja hora abans del pas dels ciclistes.

Per poder preparar l’etapa de la “Volta”, l’avinguda Reis Catòlics i la carretera Sant Joan de les Abadesses estaran tancades totalment al trànsit de vehicles de les 9 a les 20h (des de la cruïlla de l’avinguda Doctor Danés a la rotonda de l’avinguda Europa).

Dimecres 23 de març, la cursa passarà per Olot entre les 13 i les 14h. La caravana ciclista, procedent de Les Preses, circularà pels carrers següents: avinguda Santa Coloma, passeig de Barcelona, Plaça Clarà, carrer Pare Roca, avinguda Reis Catòlics i carretera Sant Joan de les Abadesses direcció a Vallfogona del Ripollès. El trànsit es tallarà durant aproximadament mitja hora durant el pas de la “Volta”.

Si voleu conèixer el recorregut exacte de la Volta en les seves etapes 2 i 3 al seu pas per la Garrotxa, ho podeu fer als següents enllaços:

Etapa 2 detallada: http://www.voltacatalunya.cat/ca/etapa/2/

Etapa 3 detallada: http://www.voltacatalunya.cat/ca/etapa/3/

2016_Volta