Select Page

Setanta-una petites empreses Leader de Catalunya rebran aquest proper dia 9 de març a Castellfollit de la Roca, un certificat de reconeixement als seus processos d’implantació de polítiques de Responsabilitat Social.

Durant l’acte es comptarà amb la ponència de l’expert en Responsabilitat Social i Coordinador de Respon.cat -iniciativa empresarial per al desenvolupament de l’RSE a Catalunya- Josep M. Canyelles, que sota el títol “Estat de situació de l’RSE a Catalunya i iniciatives que s’estan impulsant per tot el territori català”, exposarà les experiències més notables que avui dia es desenvolupen en l’àmbit de la RSE. A més, responsables de les empreses LLAGURT, HIDROCOLOR i GRANEL participaran en una taula rodona per parlar de bones pràctiques i experiències en l’àmbit de la Responsabilitat Social.

Consulta el programa de la jornada