Select Page

La nova convocatòria d’ajuts Leader 2016 per a la diversificació de l’economia rural s’obrirà en breu. Aquests ajuts, finançats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) són subvencions a fons perdut per a la creació, ampliació i/o millora de negocis situats en l’àmbit territorial d’ADRINOC, i poden suposar un ajut d’un 25% a un 40% de l’import de la inversió.

A fi de donar a conèixer a totes les empreses del territori els detalls d’aquesta nova convocatòria, aquest mes de gener es duran a terme diverses jornades informatives  a diversos municipis de l’àmbit d’actuació d’ADRINOC.

Dimarts 12 de gener

10h- Sala de Plens de l’Ajuntament de la Vall de Bianya

15.30h- El Bressol de Besalú

19h- Sala Garbí del Centre Cívic de Navata

Dimecres 13 de gener

10h- Sala de Plens de l’Ajuntament de l’Esquirol

15.30h- Sala de Plens de l’Ajuntament de les Planes d’Hostoles

19h- Sala d’actes de l’Ajuntament de Capmany

Dijous 14 de gener

10h- Sala de Plens de l’Ajuntament de Santa Pau

15.30h- Sala d’Actes de l’Institut Municipal de Promoció d’Olot

19h- Biblioteca municipal del Centre Cívic El Teatret de Ventalló

Dimarts 19 de gener

19h- Sala d’actes de l’Ajuntament de Darnius

Les empreses que vulguin rebre més informació, assessorament personalitzat i presentació de sol·licituds han de dirigir-se a ADRINOC, a l’Avinguda Onze de Setembre, 22 d’Olot, a la segona planta del Consell Comarcal de la Garrotxa. També poden informar-se a través del telèfon 972 27 16 00 o enviar un correu electrònic a l’adreça info@adrinoc.cat.

cartell_generic_Leader_2016