Select Page

Aquest dissabte, 24 d’octubre, tindrà lloc la sisena edició del cicle Itineraris Personals, organitzat per l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa i l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot. Cada trimestre, una persona coneguda fa una visita guiada per la ciutat i explica el seu Olot, amb un recorregut motivat per la seva afinitat professional o sentimental. En aquesta ocasió, Pere Macias Arau (Olot, 1956) acompanyarà els visitants per diferents equipaments de la ciutat bona part des quals es van realitzar durant la seva etapa com a alcalde d’Olot.

Pere Macias és doctor enginyer de camins, canals i ports i expert en infraestructures i urbanisme. És professor de la Universitat Politècnica de Catalunya. Militant de Convergència Democràtica de Catalunya, ha estat alcalde d’Olot (1984-1996), president de la Diputació de Girona (1994-1996), conseller de Medi Ambient (1996-1997) i de Política Territorial i Obres Públiques (1997-2001). Actualment és diputat al Congrés de Diputats. El passat 14 d’octubre va anunciar que deixava la política activa.

L’itinerari, que s’iniciarà a les 11 del matí a la Biblioteca Marià Vayreda, és obert a tothom.