Select Page
El proper dissabte 28 de novembre tindrà lloc el Gran Recapte d’Aliments de la Garrotxa, que un any més organitza el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa amb la Fundació Banc dels Aliments, Càritas Garrotxa i Creu Roja i que compta amb la col·laboració de diferents entitats de la comarca com el Grup de Diàleg Intereligiós, associacions de veïns, entitats socials, entitats culturals, entre d’altres; a més de la participació de tots els municipis de la comarca a través dels ajuntaments i diferents entitats.
Per a aquesta nova edició del Gran Recapte, es necessita la col·laboració d’unes 200 persones que puguin dedicar unes hores del proper dissabte 28 de novembre a aquesta iniciativa solidària. Tothom hi pot participar: qualsevol persona, de qualsevol edat (sol, en família, amb els amics, amb la parella…). Només cal accedir i omplir el formulari que trobareu a l’espai dedicat al Gran Recapte que trobareu a la pàgina web www.casg.cat abans del 9 de novembre. Les persones que s’ofereixin com a col·laboradores es distribuiran entre els diferents supermercats d’Olot que participaran de la jornada, ajudaran en el transport de productes o bé es situaran al Centre de Distribució d’Aliments on és previst que es traslladin tots els productes que es vagin recollint.
Des del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa s’estan ultimant els detalls de la campanya que tornarà a tenir per objectiu la recollida d’aliments i productes bàsics per als usuaris del Centre de Distribució.
voluntaris