Select Page

Un total de 56 joves, hereus i pubilles dels municipis de la Garrotxa i diversos barris d’Olot, han visitat avui el Consell Comarcal de la Garrotxa. A més de conèixer les instal·lacions, han estat responent a un qüestionari de cultural general, centrat en el coneixement de la Garrotxa i en la tradició del pubillatge. La Garrotxa és una de les comarques més actives al voltant d’aquesta tradició i mostra d’això és el gran número de joves participants. La consellera Mònica Boix, present a la jornada, ha desitjat molta sort a tots els participants i sobretot, que gaudeixin d’una experiència única, la de representar el seu municipi com a pubilla i hereu.

El proper 14 de novembre tindrà lloc l’acte de la Proclamació de la Pubilla i l’Hereu d’Olot i de la Garrotxa, organitzat pel Centre d’Iniciatives Turístiques (CIT).  Més informació a: www.citolot.com

SONY DSC