Select Page

Les comarques gironines acolliran aquest estiu a més de 45.000 infants i joves i a prop de 6.800 monitors i directors de lleure que participaran en 1.170 activitats de lleure, segons les previsions de la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família. D’aquests, 178 infants i joves són de la Garrotxa.  Són dades que han donat a conèixer aquest matí el director general de Joventut, Toni Reig, durant la visita al casal de vacances que aquests dies té lloc a l’Oficina Jove de la Garrotxa – l’Ideal i que acull nois i noies de 12 a 14 anys. Ho ha fet acompanyat del delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, de l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas i del president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Espona.

El president del Consell Comarcal, Joan Espona, ha destacat “la bona resposta que, any rere any, tenen les activitats d’estiu a la Garrotxa i especialment els casals que coordinem des del Consell per encàrrec dels ajuntaments i el projecte de brigades de voluntaris”. Per Espona, “són projectes plenament consolidats i que tenen una bona acceptació”. Posteriorment, la comitiva s’ha desplaçat al casal de vacances ESC Morrot que acull nens i nenes de 2 a 11 anys d’Olot.