Select Page

Taula rodona Escola NormalCoincidint amb l’exposició Centenari de l’Escola Normal de Mestres de Girona (1914-2014), que es pot veure fins al 31 de juliol a la sala d’actes de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa, aquest dijous, 18 de juny, a les sis de la tarda, el Servei Educatiu de la Garrotxa ha organitzat una taula rodona amb la participació de mestres de diferents generacions que han desenvolupat i desenvolupen la seva activitat professional a escoles de la comarca. L’objectiu és acostar a la societat l’evolució de la tasca dels mestres i la seva formació en les darreres dècades, així com els reptes que les escoles i els mestres afronten de cara al futur.

En la taula rodona, que serà moderada per Jaume Ametller, coordinador d’Estudi de Mestre d’Educació Primària, hi participaran Anna Juárez i Joan Torres (mestres jubilats), i Marta Cros i Núria Matabosch (mestres en actiu).