Select Page

Sol.licituds ajuts menjador i transportAquest dilluns 11 de maig s’inicia el termini per sol.licitar els ajuts de menjador i desplaçament per al curs 2015-2016. El formulari d’inscripció es pot obtenir a la secretari del centre educatiu de l’alumne, a la pàgina web del Consell Comarcal (www.garrotxa.cat) i al Servei d’Educació del Consell, situat a l’Avinguda Onze de Setembre, 22 d’Olot.

Aquests dies es distribueix un tríptic informatiu a tots els alumnes dels centres educatius de la comarca on s’informa dels diferents tipus d’ajuts i serveis del curs 2015-16. La convocatòria s’adreça als alumnes de P3 a 4t d’ESO que volen tenir accés a ajuts de menjador (per alumnes en centre concertats, gratuïtat de menjador en centres públics, per a estudiants amb necessitats educatives especials) i transport escolar. Per al proper curs, es mantindrà el transport no obligatori (destinat als alumnes que necessiten l’autobús per desplaçar-se fins al centre escolar situat en el mateix terme municipal) gràcies a l’esforç, que un any més, realitzen els ajuntaments i el mateix Consell Comarcal i que se suma a l’aportació que vénen realitzant les famílies usuàries del servei.

Les sol•licituds per als ajuts de menjador i transport escolar es poden presentar fins al 29 de maig: els alumnes d’Olot han de lliurar la documentació corresponent al Consell Comarcal mentre que els escolars de la resta de municipis de la comarca n’han de fer entrega al mateix centre. Per poder atendre i donar resposta a les consultes i dubtes relacionats amb aquest període de sol•licituds, s’ofereix un horari d’atenció als diferents centres de la comarca que s’ha recollit en el tríptic informatiu que s’ha editat. Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb el Servei d’Educació del Consell Comarcal mitjançant el telèfon 972 27 49 98 o bé el correu electrònic següent. educacio@garrotxa.cat.

En el curs actual, a la Garrotxa s’han transportat 1.070 alumnes i 1.356 escolars han rebut ajuts de menjador.