Select Page

Transport escolarEl proper dimarts 24 de març, la Volta Ciclista Catalunya transcorrerà per la Garrotxa. Per aquest motiu, caldrà estar molt pendents del recorregut de la caravana ciclista que circularà per diferents municipis de la Garrotxa. L’afectació més important, però, serà a la ciutat d’Olot ja que els ciclistes hi passaran en dues ocasions: la primera, al voltant de les 3 de la tarda i, la segona, al final d’etapa de la Volta, previst entre ¾ de 5 i les 5 de la tarda.

Per aquest motiu, el servei de transport escolar estarà en funcionament dimarts que ve, tot i que es modificaran els horaris i els recorreguts habituals. És per això que s’informarà amb antelació a les famílies afectades pels canvis que caldrà introduir a les rutes de cada centre. En aquest sentit, demanem anticipadament disculpes pels inconvenients ocasionats i els possibles retards que, a causa d’aquesta prova esportiva, puguin alterar el funcionament habitual del servei de transport escolar.

El recorregut de la Volta per la Garrotxa

voltaLa Volta entrarà a la comarca a través de la C63 a Les Planes d’Hostoles, i després de continuar per Sant Feliu de Pallerols, la Vall d’en Bas i Les Preses, arribarà a Olot entre les 3 i ¼ de 4. Des de la zona de la Solfa agafarà l’avinguda Sant Jordi i es desviarà a la rotonda que porta a Santa Pau, Mieres i finalment, a Banyoles. Continuarà per Besalú, Argelaguer, Tortellà, Montagut i Oix, Castellfollit de la Roca i Sant Joan les Fonts fins a tornar a Olot, on és previst que els ciclistes creuin la meta d’arribada situada al capdamunt de l’Avinguda de Santa Coloma, entre 3/4 de 5 i les 5 de la tarda.

A Olot, la Volta entrarà per la zona de Sant Cosme i es podrà veure passar per la carretera de les Tries, l’Avinguda de Girona, l’Onze de Setembre, el carrer Tomàs de Lorenzana i el carrer Mulleras, girarà a la plaça Clarà i pel passeig de Barcelona enfilarà el tram final fins a la meta situada davant del Carrefour. Això obligarà a tallar el trànsit, per qüestions de seguretat, 25 minuts abans no arribi. Per això, es recomana a tots els ciutadans que programin amb antelació els desplaçaments habituals i que, atesa l’afectació, es busquin mitjans i vies alternatives ja que la ciutat quedarà tallada. Consulteu aquí, els horaris previstos de pas. Fulla de ruta 2a Mataró – Olot