Select Page

SONY DSC

Unes 200 persones (representants d’entitats culturals, esportives, socials…) han assistit aquest dimarts 17 de març a la sessió informativa “Obligacions fiscals de les entitats sense finalitat lucrativa”. Roger Santiago (Gestió de Fundacions i Associacions) va ser l’encarregat d’impartir la sessió que, durant dues hores, va tractar sobre les implicacions que la  Llei 27/2014 de 27 de novembre relativa a l’Impost de Societats implica a les entitats no lucratives des de l’1 de gener d’aquest 2015, . Per l’abast i repercussió d’aquesta nova obligació fiscal i amb l’objectiu de donar-ne la màxima informació, l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa varen organitzar aquesta jornada, que va omplir el Casal Marià d’Olot. El vicepresident del Consell Comarcal, Josep Berga, va subratllar “el ric teixit associatiu d’Olot i la comarca  i la necessitat que tenim que les entitats i associacions puguin continuar endavant amb l’organització d’activitats”.

Per a més informació sobre el contingut de la xerrada, podeu consultar la pàgina web de les entitats de la Garrotxa www.entitatsgarrotxa.cat

SONY DSCSONY DSC