Select Page

1775- (287)La Garrotxa reclama al Ministeri de Foment que tingui en compte les al.legacions presentades per la comarca al projecte de “Nou traçat de la carretera N-260: Olot-enllaç amb la carretera C-38”. Una vegada finalitzat, aquest dilluns, el període per formular alternatives a l’estudi informatiu i d’impacte ambiental, l’Ajuntament d’Olot i el de la Vall de Bianya, juntament amb el Consell Comarcal, han volgut mostrar la seva unitat davant d’una millora de la xarxa viària que ha de resoldre, amb urgència, els problemes de trànsit de la ciutat d’Olot i amb efectes a tota la comarca.

L’acte unitari d’aquest dimecres a l’Ajuntament d’Olot ha anat a càrrec del president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Espona, de l’alcalde de la Vall de Bianya, Santi Reixach, i el d’Olot, Josep M. Corominas, així com dels portaveus dels grups polítics d’aquestes institucions que s’hi han volgut sumar (CiU, PSC i PxC). Tots ells s’han mostrat partidaris de segregar el traçat que realitza les funcions de variant d’Olot de la resta del projecte; que més enllà dels límits municipals o de les titularitats de la xarxa viària es tinguin en compte les necessitats reals de la comarca, i que l’execució de les infraestructures planificades sigui respectuosa amb el territori.

 Acte unitari Garrotxa N2601775- (288)