Select Page

Formació i treballEl Consell Comarcal de la Garrotxa juntament amb deu Ajuntaments de la comarca ha posat en marxa un projecte que ha permès donar feina a onze persones en situació d’atur. A finals del mes de novembre es va iniciar el programa ocupacional Formació i Treball que subvenciona el Servei d’Ocupació de Catalunya amb un doble objectiu: d’una banda, millorar l’ocupabilitat dels treballadors que prenen part del projecte i, de l’altra, dur a terme actuacions d’interès públic.

Els mateixos ajuntaments són els encarregats d’escollir les tasques de millora i adequació dels espais, serveis i equipaments municipals que realitzen els participants al programa. Besalú, Beuda, Les Preses, Les Planes d’Hostoles, Maià de Montcal, Mieres, Sant Ferriol, Sant Jaume de Llierca, Santa Pau i Tortellà són els ajuntaments que, conjuntament amb el Consell Comarcal, impulsen aquest projecte que, durant sis mesos, permet a les persones contractades adquirir experiència professional portant a terme tasques d’interès general i, al mateix temps, rebre formació per millorar les seves competències. Durant aquest temps, també se’ls ajudarà a trobar feina en alguna empresa de la comarca per tal que un cop finalitzi el programa puguin continuar en el món laboral i treguin profit de l’experiència professional adquirida i la formació rebuda.