Select Page

IMG-20141227-WA0003L’església de Sant Esteve d’Olot ha tornat a ser l’escenari del Concert de Nadal de la Garrotxa. L’Orquestra de Cambra Amics de la Unesco i la coral Polifònica de Puig-Reig, sota la direcció de Gonçal Comellas, han interpretat El Réquiem en re menor de W.A. Mozart en un concert que ha tingut lloc aquest dissabte 27 de desembre i que ha esgotat totes les localitats disponibles.

La Simfonia de Júpiter ha obert el Concert de Nadal de la Garrotxa, que ha continuat amb la Missa de Rèquiem en re menor. Durant les pràcticament dues hores de concert, els assistents han seguit atents la brillant interpretació de l’Orquestra de Cambra Amics de la Unesco i la coral Polifònica de Puig-Reig que han actuat en un marc incomparable: l’Església de Sant Esteve d’Olot. L’excepcionalitat del temple i la seva major capacitat l’han convertit, per segon any consecutiu, en l’auditori del Concert de Nadal, que organitza conjuntament l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal, i que ha reunit més de 700 persones.