Select Page

DC202El Consell Comarcal de la Garrotxa ha acollit aquest dimecres 3 de desembre la presentació del dossier central de la revista Descobrir que, aquest mes de desembre, està dedicat a la Garrotxa Rural. El president de Turisme Garrotxa, Eduard Llorà, ha agraït als responsables de la publicació “haver portat a terme un treball de gran qualitat que recull la diversitat i qualitat del sector turístic de la nostra comarca”. De la seva banda, el director del Descobrir, Joan Morales,  ha subratllat que “no és la primera vegada que ens fixem en la Garrotxa i ho tornarem a fer ja que, des de fa temps, destaca per ser una comarca amb una turisme respectuós amb un entorn privilegiat”, un aspecte en el que també ha incidit l’autor de les imatges que il·lustren el reportatge, el fotògraf Francesc Muntada.

Al dossier central del Descobrir, el gastrònom Pep Nogué ha recollit a “Casolana i moderna” els trets més singulars de la cuina local de la comarca mentre que el periodista Nil Ventós, a més de la gastronomia, també ha inclòs el paisatge, els pobles i les persones com a millors maneres per gaudir de la Garrotxa “Amb tots els sentits”. Amb el reportatge “Forjada per lava”, la periodista Clàudia Pujol ens condueix pel territori volcànic garrotxí de la mà dels germans Vayreda.

Les 50 pàgines del dossier la Garrotxa Rural es completen amb una selecció de 17 allotjaments rurals de la comarca –que destaquen per una ubicació privilegiada, l’autenticitat i el tracte familiar i sempre proper dels propietaris-, obra d’Alba Agustí i Andreu Oliveras.

SONY DSCSONY DSC