famtrip_brAquest passat dijous 13 de novembre, la Garrotxa ha rebut la visita de 13 representants de l’Associació Catalana d’Agències de Viatges Especialitzades, ACAVE. El grup ha començat la seva estada a la comarca amb una sortida guiada pel Parc Natural de la Zona Volcànica, ha continuat amb una visita a l’estadi d’atletisme Tossols-Basil i, després de dinar en un establiment de Cuina Volcànica, ha pujat fins al volcà Montsacopa. Per tant, han tingut l’oportunitat de descobrir el paisatge de la comarca, el turisme esportiu i cultural així com la gastronomia local, en una acció impulsada per l’Ajuntament d’Olot i coordinada per Turisme Garrotxa.

 Els membres dels grup –alguns dels quals ja havia estat anteriorment a la comarca- han coincidit a destacar l’àmplia oferta turística que ofereix la Garrotxa. En concret, s’han mostrat  interessats en productes concrets, com els sopars dalt del volcà Montsacopa o els sopars d’estrella, que es fan cada estiu cada estiu a la ciutat d’Olot. També han subratllat la proximitat de la Garrotxa amb destins com Figueres o Barcelona, fet que, segons han assegurat, els permetrà incloure una possible visita a la comarca dins dels paquets turístics que tenen a disposició dels seus clients.