Select Page

Consum_Argelaguer“En Guillem ho vol tot!”, “En Jordi i la Salima”, “El príncep i el jugater”, “un regal pel papa”… Amb aquests i altres relats, la Marietta contacontes ha portat aquest dimecres 22 d’octubre a Argelaguer els Contes per a petits consumidors. A la sala de lectura de l’Ajuntament, petits i grans han gaudit d’una entretinguda sessió de contes i cançons sobre consum responsable, mentre s’han qüestionat diferents aspectes de consum. Valors com la solidaritat, saber compartir, saber valorar, tenir esperit crític, com comprar menys i jugar més…, tots ells importants per ser consumidors responsables, han estat presents a la sessió d’aquest dimecres a Argelaguer.

L’Oficina de Consum de la Garrotxa ofereix, des de fa tres anys, els Contes per a petits Consumidors a tots els pobles de la comarca, una iniciativa valorada molt positivament per al públic assistent.