Select Page

Cartell Consum_ArgelaguerEls “Contes i les cançons per a petits consumidors” arriben aquesta setmana a Argelaguer. La sala de lectures de l’Ajuntament acollirà aquest dimecres 22 d’octubre a partir de les 5 de la tarda l’activitat que organitza l’Oficina de Consum de la Garrotxa. La Meritxell Benito “la Marietta contacontes” serà l’encarregada d’explicar als mes petits, però també als pares i acompanyants, els valors de ser consumidors crítics, responsables i solidaris. I ho farà a través de contes com “El Guillem ho vol tot”, “La videoconsola d’en Jordi i el plat de mill de la Salima”, “El millor regal”, “El príncep i el jogueter”, entre molts altres relats i també cançons.

Recordeu, els “Contes i les cançons per a petits consumidors” s’han programat per aquest dimecres 22 d’octubre a les 5 de la tarda a la sala de lectures de l’Ajuntament d’Argelaguer.