Select Page

Jornada CodificatEl proper dimecres 15 d’octubre, Olot acollirà la Jornada Codifica’t. Organitzada amb el suport del Consell Comarcal de la Garrotxa, tindrà lloc de les 4 de la tarda a les 8 del vespre a l’espai L’Ideal d’Olot.

En el marc de l’European Code Week, que es duu a terme de l’11 al 17 d’octubre, la Xarxa Punt TIC -que posa a disposició dels ciutadans l’accés a les tecnologies de la informació i les comunicacions- realitza la campanya Codifica’t, amb la complicitat de diferents agents del món professional, educatiu i tecnològic, per tal de promoure la presència de Catalunya a les accions que es duen a terme a nivell internacional.

La Jornada Codifica’t forma part d’aquesta campanya Codifica’t de Punt TIC que pretén fomentar la programació i la robòtica. Està oberta tant a dinamitzadors/ores de la xarxa com també a altres persones interessades en la programació i la robòtica. A més de la trobada, durant el mes d’octubre es realitzaran altres accions, com ara, una formació sobre Scratch adreçada als dinamitzadors/ores.

La Jornada Codifica’t constarà del programa següent:

  • 16.00: Inauguració a càrrec de l’Oficina de Dinamització de Punt TIC
  • 16.10-16.40: Conferència “La rellevància de la robòtica educativa. Per què educar amb robots i programació”. A càrrec d’Artur Coll, Àrea de Tecnologies per a l’Aprenentatge i el Coneixement del  Departament d’Ensenyament Generalitat de Catalunya.
  • 16.45: Experiències

16.45-17.00: Sessió dedicada a Robolot a càrrec d’Antoni Moreno, membre de Robolot

17.00-17.15: Tallers de robòtica amb la MOTA de David Picó, educador-dinamitzador dedesdelamina.net-PES La Mina

17.15 a 17.30: El Teb: experiències educatives i de dinamització amb robòtica amb Toni Tèllez, tècnic de l’Associació per a Joves Teb

  • 18.00-20.00: Tallers

Taller amb Arduino i aplicacions a l’hort Urbà a càrrec de Xavier Pi, consultor del Departament d’Innovació i Societat del Coneixement (Hàbitat Urbà) de l’Ajuntament de Barcelona

Taller d’introducció a  l’App Inventor ofert per Francesc Rambla, consultor del Pla Idigital. Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

 

Es tracta d’una activitat gratuïta. Però cal fer inscripció prèvia (cliqueu aquí).

Per a més informació, consulteu: http://punttic.cat/jornada_codificat