Select Page

Inauguració del nou Hospital d'Olot i comarcal de la GarrotxaEl president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha inaugurat aquest dilluns 6 d’octubre l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. El nou Hospital, que es posarà en funcionament el proper 17 de novembre, disposa de 27.000 metres quadrats i les seves obres han suposat una inversió que supera els 52 milions d’euros.

Aquest dimarts, amb motiu de la jornada de portes obertes, l’Ajuntament d’Olot posa a disposició dels ciutadans un servei especial d’autobús gratuït, per tal de poder visitar el nou centre hospitalari, ubicat al barri del Pla de Dalt. L’horari en què es podrà visitar l’Hospital serà de 10 del matí a 8 del vespre, i els busos es podran agafar, a l’estació d’autobusos, a les 10, a 2/4 quarts d’11 i a 2/4 de 12 del matí, com també a 2/4 d’1 del migdia. A la tarda, n’hi haurà un cada hora: a 2/4 de 4; 2/4 de 5; 2/4 de 6; 2/4 de 7 i 2/4 de 8. Sempre, amb possibilitat de pujar i baixar a les parades de l’Hospital Sant Jaume i del Maria Reina, al cap de pocs minuts d’haver sortit.

Horarisbus