Select Page

Sortida Port AventuraAquest passat cap de setmana, 4 i 5 d’octubre, 76 joves de Castellfollit de la Roca, la Vall de Bianya, Sant Jaume de Llierca, les Preses, Santa Pau, la Vall d’en Bas, Riudaura , Sant Feliu de Pallerols i Olot han visitat PortAventura. Aquesta activitat és el reconeixement a la feina que els nois i les noies han fet aquest estiu en què han participat del projecte Brigades de Voluntaris d’Estiu. Durant els mesos d’estiu 120 joves de la Garrotxa han realitzat tasques de voluntariat a la seva població col·laborant amb diferents serveis municipals (casals d’estiu, brigades municipals, llars d’infants, centres de dia de gent gran, oficines de turisme,…) segons ha decidit cada Ajuntament.

La sortida d’aquest cap de setmana a PortAventura ha permès la interrelació i convivència entre joves de 14 i 15 anys dels diferents municipis de la comarca, obtenint com a resultat un grup de joves dinàmic i motivat per continuar participant amb iniciatives i projectes. Des de l’organització es valora molt positivament l’acceptació del projecte pel que fa a la participació i a l’assoliment d’objectius, com també perquè s’ha aconseguit treballar diferents aspectes en els joves com el treball en equip, la responsabilitat, el compromís social i el voluntariat.

Finalment, volem donar les gràcies a tots aquelles persones que, d’una manera o altra, han col·laborat en el projecte (directors dels serveis, monitors, treballadors de brigades…) i sobretot als joves per la seva motivació i implicació.

Tècniques de Joventut dels Ajuntaments d’Olot, Sant Feliu de Pallerols, Les Preses, Santa Pau, Riudaura, la Vall d’en Bas, Castellfollit de la Roca, Sant Jaume de Llierca i Vall de Bianya