Select Page

Els alcaldes de la Garrotxa han participat aquest dissabte de l’acte de suport del món local a la consulta del 9N. Una àmplia representació dels batlles de la comarca ha fet entrega al president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, els acords de les mocions aprovades aquests últims dies a tots els ajuntaments de la comarca.

Més de 800 alcaldes de tot Catalunya, i entre ells bona part dels de la Garrotxa, han estat convocats aquest dissabte al matí a l’Ajuntament de Barcelona on l’alcalde Xavier Trias els ha donat la benvinguda. A continuació, després de creuar la Plaça Sant Jaume s’han dirigit al Palau de la Generalitat on han entregat els acords de ple aprovats pels diferents municipis a favor del dret a decidir i posteriorment els ha rebut el president Mas. Els alcaldes han destacat “la il·lusió i l’emoció d’aquest acte amb el que venim a transmetre a la Generalitat el missatge dels nostres ciutadans: la voluntat de votar per així poder decidir el nostre futur”.

ArgelaguerBesaluCastellfollitLesPlanes d'HostolesLesPresesMieresOlotRiudauraSantaPauSantFeliuSantJaumeValldebianyaVallBasCCGA

Fotogrup_presidents