Select Page

L’empresa Tcampanya_bus_volcansEISA posa en marxa el Bus dels Volcans, l’ampliació de la línia d’autobusos entre els municipis d’Olot i Santa Pau que permet visitar la Zona Volcànica de la Garrotxa i la Fageda d’en Jordà accedint en autocar i sense necessitat de desplaçar-se en cotxe particular. Aquesta línia, que fins ara només circulava els dies laborables, amb l’entrada al mes d’octubre també funcionarà dissabtes, diumenges i festius, amb 4 expedicions d’anada i 4 de tornada, amb possibilitat d’enllaçar amb els autobusos provinents de Vic i Barcelona.

Bus_volcans_horaris

Per a més informació sobre aquest nou servei podeu consultar la pàgina web de TEISA (www.teisa-bus.com), unes dades que també trobareu al web de Turisme Garrotxa (www.turismegarrotxa.com) juntament a l’agenda d’activitats que aquests propers dies tindran lloc a la comarca.