Select Page

SONY DSCEl ple del Consell Comarcal de la Garrotxa ha aprovat per unanimitat la moció a favor de la convocatòria de la consulta del 9 de novembre sobre el futur polític de Catalunya. El text, presentat per l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis, ha rebut el suport de tots els representants de CiU, PSC-PM i ERC-AM presents al plenari del Consell que, de forma extraordinària, s’ha reunit aquest dijous 25 de setembre a les 6 de la tarda amb aquest únic punt a l’ordre del dia.

El president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Espona ha remarcat “el compromís que el món local està demostrant convocant de forma massiva plens de suport a la consulta del 9N”. Segons Espona, “el Consell Comarcal de la Garrotxa també ha volgut expressar el seu suport a la moció i sumar-se al posicionament que ja han fet bona part dels ajuntaments de la nostra comarca”.

Tots els ajuntaments de la Garrotxa s’han pronunciat a favor de la consulta del 9N per decidir el futur polític de Catalunya. A nivell de tot Catalunya ja són 874 (el 92,29% del total) els ajuntaments i 37 els consells comarcals, que ja han aprovat la moció que proposa donar suport a la convocatòria del 9-N en virtut de la Llei de Consultes, així com per facilitar-ne tots els recursos necessaris.