Select Page

Avui dilluns 15 de setembre comença el curs escolar 2014-2015 a La Garrotxa, el Servei d’Educació del Consell Comarcal de la Garrotxa gestiona el servei de transport escolar a tota la comarca, tant de transport no obligatori (dins del mateix municipi), com de transport obligatori (entre municipis).

Transport obligatori: Servei adreçat a alumnes de P3 fins a 4t d’ESO que estiguin obligats a desplaçar-se fora del seu municipi de residència, per inexistència en aquest d’oferta del nivell educatiu corresponent.

Transport no obligatori: Servei adreçat a alumnes de P3 fins a 4t d’ESO, escolaritzats dins del seu terme municipal que sol·liciten utilitzar el servei de transport escolar.

Podeu consultar les rutes i horaris del transport de primària i les de transport de secundària.

També podeu consultar els menús del menjador escolar de primària dels centres que gestiona el Consell Comarcal i el funcionament del servei de menjador de secundària.