Select Page

SONY DSCEl Consell Comarcal de la Garrotxa ha aprovat en el ple d’aquest dijous sol•licitar a la Generalitat de Catalunya la concessió de places concertades de residència i centre de serveis per a la gent gran. La proposta, que ha arribat al plenari a instàncies de l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, ha rebut el vot favorable dels representants de totes les formacions representades en el plenari (CiU, PSC-PM i ERC-AM). Tots els consellers han votat afirmativament perquè la petició que es faci arribar al Departament de Benestar i Família de la Generalitat “perquè concedeixi a la comarca de la Garrotxa places concertades, les quals haurien de destinar-se tant a la Residència-Centre de Serveis per a la Gent Gran de Sant Feliu de Pallerols, com al Centre de la Vall d’en Bas, tot sense perjudici del manteniment de les actuals places que tinguin concertades la resta de centres de la comarca”. El vicepresident del Consell Comarcal i alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, ha subratllat “la necessitat clara que la comarca disposi de places concertades que, si bé és veritat que es demana per Sant Feliu i la Vall d’en Bas, la petició es fa en benefici de tota la Garrotxa”.

En el ple d’aquest dijous, també s’han aprovat per unanimitat els preus públics dels casals d’estiu de gestió comarcal de la Garrotxa. Per tercer any consecutiu, el Consell s’encarrega de la gestió conjunta dels casals de 5 municipis (Castellfollit de la Roca, Sant Feliu de Pallerols, Sant Jaume de Llierca, Santa Pau i la Vall de Bianya) després de la bona resposta obtinguda a les anteriors edicions. El conveni amb la Generalitat i l’Ajuntament d’Olot per a la realització de programes de qualificació professional inicial organitzats en la modalitat de Pla de Transició al Treball; el conveni de col•laboració i encàrrec entre l’Agència d’Habitatge de Catalunya i el Consell per al funcionament de l’Oficina d’Habitatge Comarcal i la derogació de l’ordenança reguladora de la gestió i aplicació agrícola de fertilitzants de l’any 2004 van ser altres qüestions aprovades amb la unanimitat de totes les formacions del ple del Consell Comarcal de la Garrotxa.