Select Page

1740-190Per novè any consecutiu, l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa han publicat l’Activa l’Estiu, la guia que recull una seixantena de propostes programades per aquest estiu a la comarca. Organitzades pels Ajuntaments, el Consell Comarcal, les entitats i la iniciativa privada, s’adrecen als nois i les noies de la comarca d’entre 0 i 18 anys.

Entre les activitats de l’Activa l’Estiu, destaquen les brigades de voluntaris d’estiu. Amb la primera edició d’aquesta guia, es va posar en marxa aquesta iniciativa que per primera vegada ofereix aquest estiu l’Ajuntament d’Olot. S’adreça als nois i les noies de que encara no tenen edat per treballar i que, fins a la creació d’aquest projecte, no disposaven d’una oferta lúdica, d’oci i cultural d’estiu pensada per a ells. Per omplir aquest buit, diferents Ajuntaments, juntament amb els tècnics compartits del Consell Comarcal de la Garrotxa, van començar a perfilar aquesta activitat, amb la que els joves dediquen part de les seves vacances d’estiu a col·laborar amb diferents serveis municipals.

D’altra banda, el Consell Comarcal s’encarrega, per tercer any, de la gestió conjunta dels casals d’estiu de 5 municipis. Després de la bona resposta obtinguda l’any passat (amb un total de 119 inscrits), els Ajuntaments de Castellfollit de la Roca, Sant Feliu de Pallerols, Sant Jaume de Llierca, Santa Pau i la Vall de Bianya han tornat a confiar al Consell aquesta responsabilitat per tal d’optimitzar recursos i garantir la qualitat de l’oferta existent, tot mantenint les característiques de cada municipi i oferint una sèrie d’avantatges per tal de donar resposta a les necessitats actuals de les famílies.

Les inscripcions de l’Estiu Riu es poden fer a partir del proper 19 de maig i fins al dia 30 d’aquest mateix mes a http://estiuriu.olot.cat o bé a www.olot.cat. En el cas dels casals coorganitzats entre el Consell Comarcal i els ajuntaments de Santa Pau, Sant Feliu de Pallerols, la Vall de Bianya, Sant Jaume de Llierca i Castellfollit de la Roca les inscripcions s’han de fer a través d’internet www.garrotxajove.cat o les pàgines webs dels ajuntaments. Per la resta d’activitats, cal consultar el termini d’inscripció que ha fixat l’entitat organitzadora.

L’Activa l’Estiu es pot consultar a www.garrotxajove.cat.