Select Page

Jornades1Coincidint amb la festivitat de Sant Jordi, les escoles de Sant Roc i el Morrot d’Olot han celebrat unes jornades medievals. Organitzades per l’empresa Serunión, que gestiona per encàrrec del Consell Comarcal de la Garrotxa els menjadors escolars d’aquests centres han consistit en exposicions de dibuixos, danses medievals, jocs, cançons i disfresses, entre moltes altres activitats, dirigides als alumnes usuaris del servei de menjador escolar.

El Consell Comarcal gestiona, des de ja fa anys i a través de l’empresa Serunión, diferents menjadors escolars de la comarca. Aquest curs, les coordinadores dels menjadors de l’escola del Morrot, Sant Roc, La Bòbila i l’Escola Llar han programat tota una sèrie d’activitats que es realitzen al migdia per poder celebrar durant uns quants dies de l’últim trimestre unes jornades medievals. En el cas dels alumnes de La Bòbila i l’Escola Llar, s’han programat per aquest mes de maig.