Select Page

Primera sessio capsules per païsosEl passat divendres, l’espai jove L’Ideal d’Olot va acollir la primera sessió de Càpsules per països, les converses entre joves que volen anar a treballar a l’estranger i joves que ja han viscut aquesta experiència i tenen ganes d’explicar-la que organitza el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa.

En aquesta ocasió, el país escollit va ser el Regne Unit i més concretament Londres. Un total de 17 assistents van escoltar les explicacions de l’Eric Sala i l’Ismael del Rio (dos joves garrotxins que han passat una temporada en aquesta ciutat treballant) i sobretot van tenir  l’oportunitat de fer preguntes i resoldre dubtes de tu a tu. Des del Servei de Joventut del Consell Comarcal es destaca la bona acceptació d’aquesta trobada així com el bon ambient que es va crear entre els joves assistents i els ponents.

Les càpsules per països continuaran el proper divendres 25 d’abril a les 20h a l’espai jove de La Vall de Bianya on es parlarà d’Austràlia, Estats Units, Equador i Perú. L’última sessió s’ha programat per al divendres 16 de maig a la mateixa hora però a l’espai jove de Les Preses i es centrarà en l’experiència viscuda per altres joves a Alemanya. L’assistència és lliure i gratuïta