Select Page

Ple CCG marçEl Consell Comarcal ha aprovat en el ple d’aquesta nit el conveni en matèria de col•laboració amb l’Ajuntament de Beuda per a l’explotació de l’abocador comarcal de residus. A la sessió celebrada aquest dijous, tots els consellers han votat a favor d’aquest acord amb el que el Consell i l’Ajuntament estableixen un nou marc de col•laboració per fer efectives les obligacions derivades de garantir el funcionament de l’abocador comarcal de residus per als propers anys. El president del Consell Comarcal, Joan Espona, ha agraït “la voluntat de diàleg de l’Ajuntament de Beuda i del seu Alcalde per posar al dia aquest conveni que, després de llargues negociacions, ha donat un resultat satisfactori per a les dues parts”.

El ple d’aquest dijous, també ha aprovat la constitució del Consell Comarcal en Entitat Local de l’Aigua (ELA) i el conveni de col•laboració entre el Consorci de l’Alta Garrotxa, el Consell Comarcal i el Consorci SIGMA per a la cessió d’espais i l’encàrrec de gestió de treballs tècnics i administratius. El plenari també ha declarat deserta l’adjudicació de dos habitatges de protecció que s’havien de construir a Mieres. L’alcalde del municipi i conseller comarcal, Josep Rovira, ha afirmat que “esperem que el temps millori i que més endavant puguem fer realitat aquest projecte, que és molt important per Mieres i que després de molts anys d’esforços i ara amb l’ajuda del Consell ha pogut tirar endavant”.

Finalment, el plenari ha aprovat amb el vot favorable de tots els assistents la moció de suport a la candidatura per a la declaració de Patrimoni Mundial de la UNESCO de la Portada del Monestir de Santa Maria de Ripoll i ha expressat el seu rebuig a la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local.

SONY DSCPle