Select Page

difusio-leader-2013-300x194Ja s’ha obert una nova convocatòria d’ajuts Leader destinada a les petites i mitjanes empreses agroalimentàries i turístiques i a les microempreses en general de 51 municipis de la Garrotxa, el Collsacabra, l’Alt Empordà i el Pla de l’Estany. Aquests ajuts permeten obtenir fins a un 35% de subvenció a fons perdut d’inversions per a la creació, millora o ampliació de negocis.

Les empreses que estiguin interessades a rebre informació més detallada de la convocatòria es poden posar en contacte amb l’equip tècnic d’ADRI-NOC (l’Associació pel Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord-Oriental de Catalunya) a la seu d’Olot (972 271600) o bé a Figueres (972 503088). Així mateix, els interessats poden consultar les bases i la resta de documentació d’aquesta convocatòria a la pàgina web d’ADRI-NOC.

Donat que el termini per presentar les sol·licituds és de 45 dies comptats a partir de l’endemà de la publicació dels ajuts al DOGC (30.12.13), el termini per presentar les sol·licituds finalitza el 22 de febrer de 2014.