Select Page

grup _paisbascUna delegació d’empresaris, polítics i tècnics en turisme de l’Espai Natural d’Urdaibai (País Basc) han visitat aquest dimarts la Garrotxa. Han vingut interessats en el desenvolupament turístic de la comarca, ja que tots dos territoris agrupen moltes similituds a nivell de paisatge, pobles i tipologia de turisme.

El grup – format per 17 persones- s’ha reunit amb la gerent de Turisme Garrotxa, Turina Serra que els ha exposat el sistema de cooperació público-privat de l’associació, el sistema de finançament, l’estratègia i les accions més destacades, entre elles, la xarxa de senders Itinerànnia, que a mà d’Adriana Ramon s’ha pogut aprofundir en el seva gestió i coordinació. Finalment, Josep Maria Prats, tècnic d’ús públic del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa que els explicat el procés d’acreditació de la Carta Europea de Turisme Sostenible a la comarca. També han visitat la cooperativa de la Vall d’en Bas i han finalitzat la seva estada a la Garrotxa amb un dinar al restaurant Cal Sastre de Santa Pau.