Select Page

SONY DSCLa Garrotxa ha viscut aquest cap de setmana una nova edició de la festa de les tecnologies. La 8a Volcànica.cat -que ha organitzat l’àrea d’Innovació Tecnològica i Suport Informàtic del Consell Comarcal de la Garrotxa juntament amb l’Associació Ordinadors Enllaçats- ha reunit a la comarca a aficionats a les tecnologies que, a més de compartir experiències, han pogut conèixer algunes de les novetats del sector.

Les xerrades sobre seguretat informàtica van obrir el passat divendres 25 d’octubre a la 8a. Volcànica.cat. L’Institut Bosc de la Coma d’Olot va acollir les primeres conferències, que dissabte van traslladar-se a l’Escola d’Adults d’Olot. Als assistents a les xerrades cal sumar-hi la vuitantena de participants de la LAN Party, que va començar divendres passat i va durar 3 dies, fins aquest diumenge 27 al pavelló Firal d’Olot. Tot i que una part important dels assistents han estat veïns de la Garrotxa també n’han arribat procedents de Girona, d’Osona i Barcelona. “Estem molt contents de la resposta que hem tingut de la Volcànica.cat, sobretot per l’increment de participants registrats a la LAN Party” ha afirmat Ivan Beà, tècnic de Àrea d’Innovació Tecnològica i Suport Informàtic del Consell Comarcal de la Garrotxa. Segons Beà, “els últims anys havíem notat una lleugera disminució del número de participants a la LAN Party, que aquesta edició hem recuperat”.

SONY DSC

Com cada any, totes les xerrades de la Volcànica.cat han estat enregistrades en vídeo i ben aviat es podran veure a la pàgina web www.volcanica.cat