Select Page

Cartell_concurs_instagramEl concurs de fotografia #lagarrotxaesmou ja ha superat les 250 imatges. En menys de quinze dies, aquesta etiqueta d’Instagram s’ha convertit en una de les tendències de la comarca gràcies al concurs promogut per Turisme Garrotxa amb l’objectiu d’incentivar la realització d’activitats turístiques, posar en valor el patrimoni i promocionar els atractius del territori a través de les xarxes socials.

Sortides amb bicicleta, vols amb globus, recorreguts amb trenet i excursions han estat les principals experiències viscudes aquest principi de tardor a la Garrotxa i que, de moment, ja s’han presentat al concurs de fotografia #lagarrotxaesmou. Des del 9 d’octubre quan es va obrir la convocatòria i fins a aquest dimarts 22, s’han recollit 258 imatges. Turisme Garrotxa agreix la bona resposta que està tenint aquesta iniciativa a la que anima a participar a totes aquelles persones que visiten la comarca, però també a la població local. També es recorda que el motiu de les fotografies que s’han d’etiquetar a Instagram amb #lagarrotxaesmou ha de mostrar qualsevol sortida o proposta turística que tingui la Garrotxa com a escenari. Per exemple, el GPS Garrotxa, la guia d’activitats Garrotxa, Plans amb Sensacions que, per a aquests propers mesos, ha programat fins a 49 propostes per descobrir la comarca.

Per participar del concurs la #lagarrotxaesmou hi ha temps fins al 8 de desembre. Un jurat format per representants de la Junta de Turisme Garrotxa escollirà el dia 9 de desembre les deu millors instantànies, que es penjaran a Facebook. La fotografia que reculli més m’agrada guanyarà el premi del concurs que consisteix en una estada de cap de setmana a la Garrotxa que inclourà des d’una sortida amb globus, una nit d’hotel, visites guiades, una excursió amb bicicleta o passejada amb burro i àpats per poder viure amb intensitat la comarca. Les bases íntegres del concurs es poden consultar a la pàgina web de Turisme Garrotxa.