Select Page

1701-092

La Diputació de Girona ha lliurat a cada comarca uns lots de material esportiu amb l’objectiu que, a través del Consell Comarcal i Esportiu, es puguin posar a disposició dels municipis que ho necessitin. L’acte, que ha tingut lloc aquest dimarts 23 de juliol a Banyoles, ha comptat amb la presència de Xavier Soy, vicepresident de la Diputació de Girona i president de la Comissió de Cooperació Local, Cultural i d’Acció Social, i Miquel Noguer, vicepresident primer de la Diputació i alcalde de Banyoles. La Garrotxa ha estat representada pel conseller comarcal d’Esports, Santi Reixach i el president del Consell Esportiu de la Garrotxa, Josep M. Fabregó.

 

1701-088_2Els lots entregats a cadascun dels vuit Consells Comarcal i Esportiu es componen d’un arc inflable de meta, dues banderoles, un equip de megafonia portàtil i un podi d’entrega de premis. El projecte, impulsat des del servei de Cooperació Esportiva de la Diputació de Girona, pretén col·laborar amb els consells comarcals i esportius gironins en la promoció i gestió de l’activitat físico-esportiva a les comarques gironines. En aquesta mateixa línia el vicepresident de la Diputació de Girona, Xavier Soy, ha anunciat la voluntat de seguir col·laborant amb els consells comarcals i els consells esportius per tal d’optimitzar els serveis que es duen a terme a les comarques de Girona en aquest àmbit, i avançà que des de la institució gironina ja estan treballant en un nou programa titulat «Neda a l’escola» per tal que tots els nens i nenes d’infantil i primària de les comarques gironines puguin accedir al desenvolupament de les aptituds bàsiques en el medi aquàtic.