Select Page

GPS

Des d’aquest estiu, la Garrotxa disposa d’una guia d’activitats per aprofitar al màxim l’estada a la comarca. És el GPS Garrotxa (Garrotxa, Plans amb Sensacions) que recull un total de 38 propostes que es portaran a terme a diferents punts de la comarca per tal d’ajudar a conèixer el territori mentre es participa d’experiències úniques. Rutes nocturnes amb bicicleta, visites guiades, excursions, passejades amb trenet, burros, gimcanes… són algunes de les activitats d’aquesta guia, que promou Turisme Garrotxa juntament amb 11 empreses, Ajuntaments de la  comarca  i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

El GPS Garrotxa ofereix un total de 84 dies d’activitats que s’iniciaran el proper 20 de juliol i s’allargaran fins al març de l’any que ve. La guia s’editarà cada tres mesos, coincidint amb el canvi d’estació, i a més de les sortides programades també inclou informació de les principals fires i festes de la comarca, entre altres activitats. Totes les propostes són gratuïtes per als clients de la cinquantena d’establiments que participen del programa, que segons ha explicat el president de Turisme Garrotxa, Eduard Llorà, a la presentació que aquest matí ha tingut lloc als Jardins de la Vila Vella d’Olot, “neix amb l’objectiu d’atraure nous visitants, fidelitzar els existents i sobretot allargar les estades a la comarca” (segons l’estudi d’impacte turístic a la Garrotxa entre els anys 2001 a 2010, un 29%  dels enquestats són visitants d’un dia mentre que un 30% fan una estada mitjana de 2 a 3 dies a la Garrotxa). El mateix informe també constata que les activitats per fer a l’aire lliure és una de les principals demandes dels visitants de la Garrotxa, uns 300.000 cada any. “El GPS Garrotxa vol ser també una eina de promoció del territori, resultat de la col·laboració entre el sector públic i privat de la comarca i un valor afegit pels establiments que hi participen” ha afirmat la gerent de Turisme Garrotxa, Turina Serra.

SONY DSC

Presentació GPS Garrotxa

Tota la programació del GPS Garrotxa es pot consultar als fulletons que s’han editat i que es poden trobar a Turisme Garrotxa, als establiments associats, a més de les oficines de turisme dels municipis que participen del programa. També es pot visitar www.turismegarrotxa.com i seguir l’actualitat a través de www.facebook.com/garrotxa, a Twitter amb @TurismeGarrotxa i a utilitzar el hashtag #gpsgarrotxa per compartir els vostres plans per la Garrotxa.