Select Page

Acció promocional Turisme Garrotxa Diagonal Mar

Turisme Garrotxa participa aquests dies d’una nova acció promocional per donar a conèixer l’oferta i els atractius de la comarca. Des d’aquest dimarts 6 de maig i fins dissabte de la setmana que ve, responsables de Turisme Garrotxa seran presents al centre comercial Diagonal Mar de Barcelona en una iniciativa destinada al públic final. L’objectiu és promoure i difondre l’oferta turística de la Garrotxa i, per extensió, la de les comarques catalanes a través d’espais interactius i noves tecnologies (xarxes socials, dispositius mòbils, realitat augmentada…)

 

L’espai, de 300m2 de superfície i format circular, està ubicat a la part central del centre comercial Diagonal Mar. Disposa de 4 mostradors que corresponen a les quatre marques turístiques catalanes (Barcelona, Costa Brava-Pirineu-Girona, Costa Daurada-Terres de l’Ebre i Terres de Lleida), que ofereixen una pantalla tàctil amb connexió a Internet per poder mostrar els atractius turístics i realitzar-hi consultes. Cada tarda, s’hi porten a terme tallers i activitats d’animació per a petits i grans per tal de dinamitzar l’espai i atraure més persones interessades en el turisme de proximitat. Des d’aquest dimarts, personal de Turisme Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot atén des del taulell de comarques gironines oferint el material turístic comarcal, a través de la guia Tot Garrotxa, a més de disposar d’un ipad per accedir a tota l’oferta publicada a la pàgina web www.turismegarrotxa.com

 

Aquesta acció de gran format té per objectiu promocionar l’oferta turística catalana al públic final i de proximitat difonent l’oferta de vacances en família amb activitats de natura i aventura així com itineraris culturals. Al mateix temps, també pretén impulsar la comercialització de la destinació Catalunya a través de les ofertes concretes del Club Experience a la pàgina web http://magradacompartir.catalunya.com/clubexperience/ 

 

Aquesta acció promocional s’inclou en el pla d’acció de Turisme Garrotxa, que aquest mes d’abril ha participat en el Saló Internacional de Turisme de Catalunya presentant l’oferta gastronòmica i turística de la comarca. I fins aquest diumenge, Turisme Garrotxa també és present a la Foire de Printemps du Grand Narbonne.