cartellvolcanica

Avui comença la onzena edició de la volcanica.cat la LAN Party amb xerrades tecnològiques de la Garrotxa.

Els participants inscrits (unes 100 persones actualment) podran portar el seu ordinador al pavelló firal d’Olot el divendres i jugar tot el cap de setmana a les diferents competicions de Counter-Strike, SuperSmash Bros, League of Legends, Clash Royale, HearthStone, etc.

També hi hauran xerrades i tallers oberts a tothom, avui dijous a les 16:00 a la sala d’actes del Bosc de la Coma en Toni Moreno ens donarà una visió general de la plataforma de hardware lliure Arduino i farà un taller pràctic amb el llenguatge de programació visual Snap4Arduino.

El dissabte per la tarda també hi haurà xerrades obertes a tothom al mateix pavelló firal:

16 a 17:30 Em vull fer un dron!
Lluís Llimargas, membre de l’associació Lleidadrone, aficionat al món de l’aeronàutica i pilot d’avions ultralleugers i drons. Explicarà quins components formen els drons i guiarà en les primeres passes per fer-ne un. Es repassaran els usos que se li poden donar als drons i l’estat de la legislació.
18 a 19:30 Realitat Virtual amb Google Cardboard
Esteve Farrés i Lluís Llimargas, tots dos són membres del Google Developer Group Girona. Ens explicaran la història que hi ha rere les ulleres de realitat virtual i realitat augmentada promogudes per Google, i les APP que hi ha disponibles. Es farà una explicació d’uns 15 minuts i després provarem diversos models de Cardboard.
Dissabte vespre LAN PARTY – MMO Role-Playing en viu
L’estudi independent de videojocs Drawing Code crearà en viu i en directe un videojoc MMO (Massively Multiplayer Online Game, joc multijugador online massiu) en el qual tots els assistents a la LAN PARTY podran jugar i competir en un torneig.

L’organització de l’esdeveniment es fa conjuntament entre el Consell Comarcal de la Garrotxa i l’Associació d’Ordinadors Enllaçats, i comptem amb la col·laboració de l’INS Bosc de la Coma i diferents persones i empreses de la comarca.

Us esperem tant a participants com a curiosos!