El passat cap de setmana, 81 joves voluntaris dels municipis de Castellfollit de la Roca, Vall de Bianya, Sant Jaume de Llierca, les Preses, Santa Pau, la Vall d’en Bas, Riudaura, Sant Feliu de Pallerols i Olot van visitar el parc temàtic PortAventura. Aquesta activitat és el reconeixement que el Consell Comarcal de la Garrotxa vol donar a la feina que els nois i noies garrotxins han dut a terme dins del projecte Brigades de Voluntaris d’Estiu. De juny a agost, un total de 129 joves de la Garrotxa han realitzat tasques de voluntariat al seu municipi, col·laborant amb diferents serveis municipals com, per exemple, casals d’estiu, brigades municipals, llars d’infants, centres de dia de gent gran o oficines de turisme.

Els participants en les Brigades de Voluntaris d’Estiu, a més de desenvolupar tasques d’interès social, treballen altres aspectes clau en la seva formació, com són el treball en equip, l’organització de tasques i la gestió del temps. L’objectiu és fomentar la sensibilitat social dels joves i el desenvolupament de noves habilitats.

El projecte Brigades de Voluntaris d’Estiu, coordinat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa, suma aquest any la seva desena edició, i tanca aquest 2015 amb un increment de 10 joves participants respecte l’any anterior. Unes dades que els coordinadors del projecte considerem molt positives i que preveuen incrementar en el futur.

Brigades_formacio