Turisme Garrotxa - mercat escapadesTurisme Garrotxa ha participat aquest cap de setmana del Mercat d’Escapades, que de divendres a diumenge passat ha tingut lloc a la plaça de la Catedral de Barcelona. Els responsables de l’entitat hi han donat a conèixer les Experiències Garrotxa, 15 paquets turístics singulars creats per les tres agències de viatge receptives adherides a Turisme Garrotxa i que permeten, entre altres propostes, Descobrir la Garrotxa amb tàndem, fotografiar més de vint espècies d’orquídies o ser pastor per un dia.
Al Mercat d’Escapades, Turisme Garrotxa també ha realitzat promoció del programa d’activitats de primavera del GPS Garrotxa Plans amb Sensacions, format per visites guiades, gimcanes, rutes en bicicleta, passejades en burro i entrades a museus, entre d’altres, ofertes per les empreses d’activitats de l’associació i en el que també participen una cinquantena d’empreses turístiques proporcionant invitacions als seus clients per tal que hi puguin accedir gratuïtament.
L’Agència Catalana de Turisme ha organitzat el Mercat d’Escapades amb l’objectiu de difondre productes turístics estructurals de destinacions d’interior i de muntanya de Catalunya.