Hi Connect és un programa europeu basat en la realització d’estades de voluntariat de curta durada (de 15 dies fins a dos mesos) a diferents albergs de joventut d’Europa, per a joves d’entre 18 i 30 anys. A la Garrotxa, aquest programa va entrar en funcionament a través del Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa i l’alberg municipal de la Vall d’en Bas, amb un conveni amb la Xarxa d’Albergs Costa Brava – Pirineu de Girona.

Els participants al programa Hi Connect destinen unes hores a la semana a realizar tasques a l’alberg de destí i a canvi gaudeixen d’allotjament i manutenció gratuïta al mateix alberg. Així, els joves tenen l’oportunitat de millorar les seves competències laborals, practicar els seus coneixements d’idiomes, millorar l’autonomia i el desenvolupament personal, conèixer noves formes de treballar i viure en un entorn cultural diferent al del seu país d’origen.

Ara, s’obre una nova oportunitat per als joves que vulguin viure aquesta experiència. El Consell Comarcal de la Garrotxa i l’alberg municipal de la Vall d’en Bas, amb la col·laboració de la Xarxa d’Albergs Costa Brava – Pirineu de Girona obren una nova convocatòria Hi Connect amb Escòcia, Croàcia i Eslovènia com a destinacions de les estades. Els interessats en participar tenen fins el proper 20 de març per presentar la seva sol·licitud a [email protected]

La sol·licitud haurà d’incloure el currículum Europass i una carta de motivació, en anglès, explicant les motivacions per participar, la preferència de destinació i la disponibilitat per fer l’estada. Podeu trobar més informació a:

http://www.garrotxajove.cat/mobilitat/hiconnect