SONY DSC

El Consell Comarcal de la Garrotxa ha aprovat en el ple d’aquest dijous les bases per a una convocatòria extraordinària d’ajuts de menjador i de desplaçament per al curs 2013-2014. A partir de l’increment de la partida destinada a beques provinent del Departament d’Ensenyament i donat que ja s’havia resolt la convocatòria per al curs actual, el Consell Comarcal ha obert un nou període de presentació de sol•licituds que estableix com a nou barem econòmic l’indicador de renda de suficiència de Catalunya. Per això, s’obre una nova convocatòria extraordinària d’ajuts durant la qual també es revisarà la part econòmica de les peticions que ja s’havien presentat.

El període de presentació de sol•licituds s’obre aquest divendres 11 d’octubre i finalitzarà el 15 de novembre. Per presentar-les i per a qualsevol dubte o consulta, cal dirigir-se al Servei d’Educació, situat a la planta baixa del Consell Comarcal, de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 de la tarda i els dilluns de 4 a 7 de la tarda o bé al telèfon 972 27 49 98.

L’aprovació de les taxes reguladores del preu públic dels serveis de menjador escolars, transport no obligatori i l’entrada de matèria orgànica a la Planta de Compostatge de la Garrotxa són altres de les qüestions que s’han aprovat per unanimitat en el ple del Consell Comarcal de la Garrotxa d’aquesta nit, que també ha donat llum verd a les bases d’adjudicació i al procés de selecció per als adquirents d’habitatges de protecció oficial que es volen construir a Mieres. El Consell Comarcal s’ha fet càrrec d’aquest procés així com del projecte de construcció de dues vivendes per encàrrec de l’Ajuntament ja que segons ha explicat l’alcalde de Mieres i conseller, Josep Rovira “ha de donar resposta a una necessitat que tenim al municipi des de fa anys”. Per això, Rovira ha volgut “agrair al Consell que hagi acceptat aquesta responsabilitat ja que, per qüestions de la llei d’estabilitat pressupostària, no ens hauria estat possible tirar endavant a nosaltres a nivell municipal“.

La presentació de sol.licituds per a la convocatòria extraordinària d’ajuts de menjador i desplaçaments cal fer-la al Servei d’Educació -a la planta baixa del Consell Comarcal- de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 de la tarda i els dilluns de 4 a 7 de la tarda o bé al telèfon 972 27 49 98 Trobareu les sol·licituds a Convocatòria extraordinària 2013-2014

D’altra banda, en el ple d’aquest dijous han deixat el càrrec de consellers comarcals, Josep Garcia i Fidel Balés d’Esquerra Republicana-Acord Municipal. Els substituiran la regidora de Sant Jaume de Llierca, Clara Bayona, i Agustí Llop, de Riudaura.

SONY DSCSONY DSC